Lahja aikamatkalla -kesäleiri – Toinen leirikirje

Lahja aikamatkalla kesäleirille on ilmoittautunut reilu 40 leiriläistä! Hienoa, että sinäkin olet lähdössä mukaan!

Tässä kirjeessä:

  1. Yleistä
  2. Leiripaikka
  3. Kuljetukset
  4. Majoitus
  5. Varusteluettelo
  6. Vierailu- eli juhlapäivä
  7. Lisätietoa

1. Yleistä:

Leirin nimi: Lahja aikamatkalla
Leirin kesto: 4.8 klo 13 – 7.8 klo 17
Juhlapäivä: 7.8.2022
Juhlapäivä: 7.8.2022
Juhlapäivä: 7.8.2022
Leirinjohtaja: Touko Litola, touko [at] litola.net

2. Leiripaikka:

Usmitupa, Usminrinteentie 111, Hyvinkää

3. Kuljetukset:

Lähtö:
torstai 4.8.2022
Leirille kuljetaan torstaina tilausbussilla. Lähtöpäivänä 4.8 bussi lähtee kello 13:00 Kauklahden aseman etelänpuoleiselta parkkialueelta osoitteesta Vantinportti 5, Espoo. Olethan paikalla 15 min etukäteen nimenhuutoa varten!

perjantai 5.8.2022
Leirille kuljetaan perjantaina omilla kyydeillä. Lähtöpäivänä 5.8 kokoonnutaan kello 16:00 Kauklahden aseman etelänpuoleiselle parkkialueella osoitteesta Vantinportti 5, Espoo. Olethan paikalla noin 15 min etukäteen nimenhuutoa varten! Jos et syystä tai toisessa osallistu perjantain yhteislähtöön, laita asiasta viestiä leirinjohtajalle.

Paluu:
Paluupäivänä 7.8. tilausbussi lähtee leirialueelta klo 16:00 ja on perillä Kauklahdessa juna-aseman etelänpuoleiselle parkkialueella osoitteessa Vantinportti 5 noin klo 17:00. Jos olet hakemassa leiriläisen pois omalla kyydillä juhlapäivänä, leiriltä voi lähteä noin kello 15:30, kunhan leiripaikka on siivottu.

4. Majoitus:

Leirillä nukutaan lippukunnan teltoissa. Jos haluat nukkua omassa teltassa tai riippumatossa, otathan yhteyttä leirinjohtajaan ja sovit asiasta 20.7 mennessä.

5. Varusteluettelo:

Varusteluettelon löydät lippukunnan nettisivuilta. Muista nimikoida kaikki tavarasi!

Pyrkikää pakkaamaan kaikki tavarat rinkan/repun sisälle, niin että niiden kanssa on mukava kävellä. Bussin päätepysäkiltä on leirialueelle noin 1,1km kävelymatka, jonka aikana omat varusteet kannetaan itse.

Omaa kännykkää tai muuta elektroniikkaa ei tarvitse leirillä. Jos kuitenkin otat mukaasi kännykän tai muuta elektroniikkaa, teet sen omalla vastuullasi. Partiovakuutus ei kata elektronisten laitteiden rikkoutumista. Leirin aikana leiriläiset pitävät matkapuhelimensa rinkassa suljettuna ja jos tämä ei onnistu, puhelimet voidaan kerätä päivän ohjelman ajaksi johtajien haltuun. Leiriläisillä ei ole mahdollisuutta ladata matkapuhelinta leirillä. Tarvittaessa lapsi/lapseen saa yhteyden retken vastuuaikuisten kautta.

6. Vierailu- eli juhlapäivä:

Osana Kauka-Kuuttien 60-vuotisjuhlavuotta järjestämme kesäleirillämme vierailupäivän, jonne leiriläisten perheet on täten kutsuttu vierailulle sunnuntaina 7.8. kello 12 alkaen.

Saapuminen:
Juhlimaan saavutaan omilla kyydeillä. Autot voi joutua jättämään kauemmas, joten valmistaudu kävelemään ainakin 500m. Parkkipaikka on osoitteessa Usminrinteentie 68, Hyvinkää. Parkkipaikka on selkeästi merkitty ja leiripaikalle ohjaa sieltä kyltit.

Poistuminen:
Juhlat loppuvat, kun leiri on saatu purettua noin kello 15:30 (juhlavieraiden apua toivotaan leirin kasaanlaitossa, jotta pääsemme ajoissa lähtemään). Tästä kävelemme parkkipaikoille ja bussipysäkille. Viimeistään autojen pitäisi liikkua kello 16.

Ohjelma:
Ohjelmassa on lounasta, laulua, huutoja ja leirielämää.

Ruoka:
Jotta osaisimme valmistautua ruokatarjoiluun pyydämme teitä ilmoittautumaan juhlaan 20.7 mennessä osoitteessa https://forms.gle/9tCWX36rJPFzx3hUA. Lounaaksi on tarjolla hernekeittoa ja tikkupullaa. Pystymme tarjoamaan vegaanisen vaihtoehdon, mutta emme valitettavasti pysty ottamaan huomioon kaikkia allergioita. Lounastarjoilua varten pyydämme jokaisen vierailijan ottamaan mukaan omat astiat keittoa varten.

7. Lisätietoa:

Leirille osallistutaan ainoastaan terveenä. Mikäli sairastut ennen leiriä, ilmoita asiasta leirinjohtajalle. Jos leiriläinen sairastuu leirin aikaa, huoltajalla on velvollisuus järjestää lapselle kyyti kotiin.

Tämä on viimeinen leirikirje. Tavataan leirillä!