Kutsu: Lahja aikamatkalla -kesäleiri – juhlapäivä 7.8.2022

Osana Kauka-Kuuttien 60-vuotisjuhlavuotta järjestämme kesäleirillämme vierailupäivän, jonne myös lippukunnan vanhat tutut ovat tervetulleita muistelemaan leirielämää ja tutustumaan lippukuntamme toimintaan nykypäivänä.

Mitä: Juhla-, eli vierailupäivä Kauka-Kuuttien kesäleirillä
Missä: Hyvinkäällä Usmituvalla (Usminrinteentie 111)
Milloin: sunnuntaina 7.8.2022 klo 12:00 – 15:30
Ohjelma: Ohjelmassa on lounasta, laulua, huutoja ja leirielämää.

Saapuminen:
Juhlimaan saavutaan omilla kyydeillä (Ajomatka Kauklahdesta noin tunti). Autot voi joutua jättämään kauemmas, joten voit joutua kävelemään jonkin matkaa. Parkkipaikka on osoitteessa Usminrinteentie 68, Hyvinkää. Parkkipaikka on selkeästi merkitty ja leiripaikalle ohjaa sieltä kyltit.

Poistuminen:
Juhlat loppuvat, kun leiri on saatu purettua noin kello 15:30 (juhlavieraiden apua toivotaan leirin kasaanlaitossa, jotta pääsemme ajoissa lähtemään). Tästä kävelemme parkkipaikoille. Viimeistään autojen pitäisi liikkua kello 16.

Ruoka:
Jotta osaisimme valmistautua ruokatarjoiluun pyydämme teitä ilmoittautumaan juhlaan 20.7 mennessä osoitteessa https://forms.gle/9tCWX36rJPFzx3hUA. Lounaaksi on tarjolla hernekeittoa ja tikkupullaa. Pystymme tarjoamaan vegaanisen vaihtoehdon, mutta emme valitettavasti pysty ottamaan huomioon kaikkia allergioita. Lounastarjoilua varten pyydämme jokaisen vierailijan ottamaan mukaan omat astiat keittoa varten.

Kutsu on osoitettu Kauka Kuuttien vanhoille jäsenille ja muille lippukunnan toimintaan osallistuneille henkilöille perheineen.
Toivottavasti näemme leirillä. Jos haluatte tulla leirille pidemmäksi aikaa (esimerkiksi jo sunnuntai aamuna), otattehan pian yhteyttä leirinjohtajaan.

Kysymyksiin vastaa
Touko Litola
Leirinjohtaja
touko [at] litola.net