Perhepartio alkaa Kauklahdessa

Poika retkellä

Kauklahtelainen partiolippukunta Kauka-Kuutit aloittaa perhepartion! Pidämme aloitustapaamisen su 17.6.2018 klo 17-19 Palttinan asukaspuistossa.

Perhepartio tarjoaa alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä. Perhepartiolaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa, partiolaisten perinteisiin, partion arvoihin ja tavoitteisiin sekä lippukunnan toimintaan leppoisassa tahdissa leikkien, ulkoilun, askartelun ja muun hauskan puuhastelun sekä retkien kautta. Perhepartiossa perheet järjestävät toimintaa itse toisilleen ja alle kouluikäisen lapsen kanssa toimintaan osallistuu aina myös aikuinen. Perhepartio kokoontuu n. kerran kuukaudessa yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Tervetuloa mukaan tutustumaan ja kuulemaan lisää!

Klikkaa itsesi myös facebooktapahtumaan  

Lisätietoa tapahtumasta saat Helkulta, helka.otsolampi@gmail.com, 040 7303024.
Kerro myös, jos et pääse mukaan aloitustapaamiseen, mutta toimintaan osallistuminen kiinnostaa!