Perhepartio 0-6 v

Suomen Partiolaiset /              Meeri Rasivirta  

 – Perhepartio käynnistyy uudelleen –

Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 29.9.2019 klo 16 Kau-Kun kololla, Lasihytti 1

Perhepartio -toiminta aloitettiin Kauka-Kuuteissa elokuussa 2018.

Perhepartion toimintaan ovat tervetulleita lapset oman aikuisen kanssa. Toiminta on ensisijaisesti suunnattu alle kouluikäisille lapsille, mutta mukaan saa tulla tutustumaan myös koululaisen kanssa. Aiempaa partiotaustaa ei tarvitse olla. 

Perhepartiossa tutustutaan partioon ja vietetään yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tapahtumiin, retkille ja leireille. Perhepartio toimii itsenäisesti omana toimintanaan perheiden kesken.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan pari kertaa sitoumuksetta. Harrastuksen vakiintuessa edellytetään aikuiselta ja alkaen 4-vuotiaalta lapselta Suomen partiolaiset ry:n /Kauka-Kuutit ry:n jäseneksi liittymistä ja jäsenmaksun maksamista.

  • 7-vuotiaita ja sitä vanhempia koskevat normaalit partion jäsenmaksut
  • 4-6-vuotiaat maksavat III-luokan jäsenmaksun
  • 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua.Nuorimmilla on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa jäsenmaksun maksanut partion jäsen. Muut jäsenetuudet eivät ole voimassa.

Toiminta koordinoidaan Kauka-Kuuttien perhepartion facebook-ryhmässä, josta löytyy myös kokoontumisten tarkemmat kellonajat ja tiedot. Vastuu toiminnan organisoinnista jaetaan osallistuvien perheiden kesken.

Perhepartio kokoontuu noin kerran kuussa sunnuntaisin parin tunnin ajan.

Kaikki toiminnasta kiinnostuneet perheet ovat tervetulleita tutustumaan ja mukaan toimintaan!