Perhepartio 0-6 v

Suomen Partiolaiset /              Meeri Rasivirta  

 – – – Perhepartio-toiminta on tauolla (tilanne 08/ 2019) ajan koska toiminnalta puuttuu vetäjä – – –

Jos olet kiinnostunut vetämään perhepartiota ota yhteytta Katariina.Luukkanen[a]gmail.com / p. 044 9062331
– – –
Perhepartio
 -toiminta aloitettiin Kauka-Kuuteissa elokuussa 2018.

Perhepartion toimintaan ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset ja heidän vanhempansa. Aiempaa partiotaustaa ei tarvitse olla. 

Perhepartiossa tutustutaan partioon ja vietetään yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tapahtumiin, retkille ja leireille. Perhepartio toimii itsenäisesti omana toimintanaan perheiden kesken. Suosittelemme, että muutaman tutustumiskerran jälkeen jokaisesta perheestä ainakin yksi aikuinen liittyisi lippukunnan jäseneksi maksamalla partion jäsenmaksun.

Vuoden 2019 alusta tuli uusi jäsenmaksuluokka myös 4-6-vuotiaille perhepartiolaisille.  0-3-vuotiaille toiminta on jatkossakin maksutonta. Huomioithan kuitenkin, että partiovakuutus on voimassa vain partion jäsenmaksun maksaneilla. 

Toiminta koordinoidaan Kauka-Kuuttien perhepartion facebook-ryhmässä. Vastuut toiminnan organisoinnista on jaettu perheiden kesken.

Perhepartio kokoontuu noin kerran kuussa sunnuntaisin noin parin tunnin ajan.

Toiminnasta kiinnostuneet perheet ovat tervetulleita mukaan! Tarkemmat kellonajat ja tiedot saat liittymällä facebook-ryhmään.